Zwerfafval ruimen met een groep

De Noordraad heeft een werkgroep zwerfafval voor de wijken Heikant en Quirijnstok. Deze werkgroep bestaat momenteel uit zo’n dertien gemotiveerde personen die om de paar weken (op dinsdag, woensdag of donderdag) een middag de handen uit de mouwen steekt. De werkgroep komt elke drie weken bij elkaar. De data voor dit jaar zijn: 2 maart, 21 maart,12 april, 4 mei, 23 mei, 14 juni, 6 juli, 25 juli, 16 augustus, 7 september, 26 september, 18 oktober,9 november, 28 november en 20 december. We starten in de regel om 13.30 uur en eindigen rond 15.30 uur. Een gezellig en sociaal moment is de afsluiting in een wijkgebouw met koffie, thee of een koud drankje.

Meedoen?
Heb je zin om (een keer) mee te helpen met de werkgroep? Of wil je meer informatie over ons, heb je tips (bijvoorbeeld over vervuilde locaties)? Stuur dan een mailtje naar carin.van.voorst@planet.nl  . 

Grijper nodig?
De gemeente heeft een website onder de naam Tilburg Schoon. Daarop staat informatie en je vindt er een formulier om kosteloos een grijper en gele zakken te bestellen. De site: www.tilburg.nl/actueel/projecten/tilburg-schoon/