Wie wordt wijkburger 2022?

Begin volgend jaar is het eindelijk weer zo ver. Tenminste, dat hopen we. Dat we de nieuwe wijkburger bekend kunnen maken. Want de coronapandemie heeft door heel veel evenementen en activiteiten een streep gezet. Zo was ook de jaarlijkse verkiezing van de wijkburger niet mogelijk. Maar nu zien we er naar uit om die verkiezing weer eens te organiseren. En daar hebben we u bij nodig. Wij willen van u weten of er iemand is waarvan u vindt dat die persoon in het zonnetje gezet moet worden en de titel wijkburger waard is.

 

Wij zoeken een persoon die een opmerkelijke bijdrage levert of heeft geleverd aan Tilburg-Noord. Dit kan iemand zijn die in Tilburg-Noord woont maar het kan ook iemand zijn die hier werkzaam is (al dan niet op vrijwillige basis). Wilt u eens goed in uw omgeving nagaan of er iemand is die zich op een bijzondere manier inzet voor een ander of voor ons leefklimaat? Tot 15 december kunt u kandidaten voor deze verkiezing aanmelden. Kandidaten van eerdere jaren die het (net) niet gehaald hebben, mogen uiteraard opnieuw genomineerd worden. Als u iemand nomineert, vergeet dan niet uw eigen naam en adres door te geven, want de verkiezingscommissie zal onder de inzenders een prijs verloten. De uitslag van de verkiezing en verloting zal in 2023 (tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Noordraad HQ) bekend worden gemaakt.

 

De gegevens (naam + adres kandidaat en van uzelf + motivatie/reden) kunt ons via mail (secretariaat@noordraadhq.nl) of per post (Noordraad HQ, p/a Wijkcentrum De Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg) toesturen. Wij zijn benieuwd naar de kandidaten!