Selecteer een pagina

Nieuwe familiedagen in Ypelaerpark

Op zondag 3 juli en zondag 4 september organiseert de wijkraad Stokhasselt in samenwerking met ContourdeTwern een (nog) nieuwe buitenactiviteit. Deze Familiedagen vinden plaats op het grote terras van het wijkcentrum De Ypelaer en het aangrenzende speelpleintje in het Ypelaerpark. Op het terras is ruimte voor circa 100 zitplaatsen die bijna allemaal overdekt zijn ter bescherming tegen eventuele felle zon en regen. Op een klein podium is ruimte voor (muzikale) optredens. Talentvolle bewoners kunnen zich daarvoor aanmelden.

De familiedag start met een lunch vanaf 12:00 uur. Een standaardlunch kost € 2,00 (2 broodjes met kaas en ei, rozijnenbol, mandarijn, koffie of thee en melk of jus d’orange). Een kleine lunch is er al voor € 1,00 (broodje kaas of ei, rozijnenbol, mandarijn en melk of jus d’orange). Voor kinderen t/m 12 jaar (onder begeleiding) is een kleine lunch helemaal gratis. Na de lunch zijn er voor de kinderen op het speelterreintje in het Ypelaerpark allerlei leuke activiteiten met gratis ranja. Op het terras kunnen de volwassenen genieten van muziek en het lekkere weer en na de lunch elk uur van een GRATIS bingoronde met boodschappenpakketten als prijs. Tussendoor komen we ook nog langs met kleine hapjes.

Wil je meer weten over de Familiedag of wil je je opgeven voor een optreden of als vrijwilliger, stuur dan een e-mail naar activiteiten@stokhasselt.nl.